Nejlepší vířivky, sauny a swim spa pro vaše domácí wellness!

Široká nabídka vířivek, saun a swim spa znamená, že si každý najde přesně to pravé ořechové pro sebe. Na druhou stranu nám ale někdy z toho množství produktů může jít hlava kolem. Nebojte se, máme pro vás několik základních tipů, jak si vybrat to nejlepší!

Domácí wellness = vaše vlastní místo relaxace a pohody

Domácí wellness by zvláště v této hektické době mělo patřit k základnímu vybavení každé domácnosti. Může být něco lepšího, než si po náročném a ulítaném dni pořádně odpočinout a uvolnit se? Mnohdy odkládáme odpočinek na víkend. Jenže když přijde, nemáme na relaxaci vlastně ani čas nebo chuť nebo energii nebo peníze. Vaše vlastní vířivka, sauna či swim spa vám s tím pomohou. Díky nim si totiž budete moci užít relaxace kdykoliv a přímo u sebe doma.

Nejlepší vířivka

Voda zlepšuje krevní tlak a oběh, pomáhá uvolňovat napětí ve svalech a zlepšuje celkovou mobilitu. A voda ve spojení s teplem a silným proudem činí z vířivky přímo zázračného pomocníka! Vířivka by vám měla poskytovat nejen masáž některých částí těla, ale i těla komplexně. Vířivka musí být také maximálně pohodlná a musíte se v ní cítit opravdu dobře. Musí se vám jednoduše a příjemně ovládat i používat. Nic vás ve vířivce nesmí rušit ani vám vadit. Jinak si nebudete moci dostatečně vychutnat její terapeutické účinky. V opravdu kvalitní a dobře vybrané vířivce zmírníte bolest kloubů a svalů,
odbouráte napětí a stres a zlepšíte si spánek.

10-duvodu-proc-jsou-kvalitni-infrasauny-clearlight-nejlepsi_low

Nejlepší sauna

Sauna je zařízení poskytující komplexní relaxaci celému organismu. Má blahodárný vliv na psychiku, proto je to jedna z možností, co dělat, když se nedaří odbourat stres. Saunování je také skvělou prevencí různých onemocnění, při něm se totiž posiluje imunita a dochází k detoxikaci a očistě těla. Používání kvalitní sauny vede ke zmírnění příznaků nemocí, pomáhá s léčbou různých poranění, s hubnutím a odstraňováním celulitidy, vede ke zlepšení kvality pleti a pokožky a celkově prospívá vašemu tělu i mysli.

Nejlepší swim spa

Swim spa je hydromasážní bazén s protiproudem, ve kterém si můžete po celý rok užívat zábavu, relaxaci i sportovní nasazení. Pořízením swim spa ušetříte místo na zahradě, které by potřeboval klasický bazén, a zároveň snížíte i provozní náklady na energii. Ve swim spa si navíc můžete vyzkoušet báječné vodní sporty jako je aquafitness, aquajump, aquabike a mnoho a mnoho dalších.