Kolik míst by měla vířivka mít?

Vířivek je na trhu k dispozici nepřeberné množství. Liší se mnohými vlastnostmi a počet míst je právě jednou z nich. Jak si dopředu promyslet, jaký počet míst je pro vaši vířivku a vaše potřeby ten nejlepší?

Plánujte trochu dopředu

Pořízení kvalitní vířivky není levnou záležitostí. Věnujte proto jejímu výběru trochu času a energie, abyste si byli jistí, že koupě nebudete litovat. S výběrem počtu míst vám pomůže odpovědět si na následující tři otázky. Tím si vytvoříte alespoň základní představu a v široké nabídce kvalitních vířivek se pak snadněji zorientujete.

1. Kdo bude vířivku používat nejčastěji?

Celkový počet osob používajících vířivku není tak úplně podstatný. Důležité je i to, jak a při jakých příležitostech bude vířivku používat. U vybraných modelů si všímejte prostoru na nohy a vzdálenosti jednotlivých sedadel od sebe. Při vodoléčbě využijete lehátko, při společenských setkáních vám ale může překážet. Máte-li v plánu používat vířivku hlavně ve dvou a jednou za čas i s dalším párem, ideální pro vás bude vířivka pro 4 osoby.

virivky marquis spas celebrity elite - category 2

2. K jakému účelu budete vířivku používat nejčastěji?

Některé vířivky jsou určené k uvolnění a relaxaci, jiné pomáhají ulevit od bolesti, jiné se zase hodí pro pořádání večírků a setkání s blízkými. Opravdu luxusní – a také drahé - vířivky vám pak poskytnou všechny tyto možnosti. Je nutné brát v potaz i svůj rozpočet, abyste měli jistotu, že vaše nová vířivka bude splňovat všechny vaše požadavky a vaše očekávání.

3. Kde vířivku umístíte?

Počet míst souvisí s velikostí vířivky. Je proto nutné při výběru brát v potaz hlavně prostor, který máte pro vířivku vyhrazený. Přemýšlejte také o okolí místa, kde bude vířivka stát. Mějte na paměti, že vířivka umístěná v altánu by kolem sebe měla mít dost prostoru pro pohodlný pobyt v ní i vstup do ní. Při pořádání večírků můžete mít navíc poblíž vířivky odkládací prostory pro občerstvení. Na večírky či setkání ve vířivce s velkou rodinou je ideální vířivka pro 6 a více osob.