Vířivky Villeroy & Boch – německá špička rozebraná do posledního šroubku

Prozkoumejte s námi vířivky špičkového německého výrobce Villeroy & Boch. V článku najdete vše, co o něm potřebujete vědět.

 

virivka 

 

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch je inovativní společnost s bohatou historií. Jde o jednu z nejdůležitějších značek nejen v Německu, ale v celé Evropě a dokonce i ve světě. Od svých počátků před více než 260 lety se tato výrobní společnost se zaměřením na keramiku stala lifestylovou značkou, která má zastoupení ve více než 125 zemích a má více než 15 výrobních závodů v Evropě, Mexiku a Thajsku. Villeroy & Boch zaměřuje své aktivity hlavně na koupelny a wellness, v jejím sortimentu najdete ale také nábytek a potřeby pro stolování. Jejich wellness produkty jsou zaměřené především na technologie vířivkových systémů pro vnitřní i venkovní vířivky a design.

 

 

Proč vířivka Villeroy & Boch?

– Špičková německá značka

– Jedinečná možnost volby masáže

– 16 možností masážních sedadel

– Mimořádně odolná konstrukce

– Extrémně nízká spotřeba energie

 

Konstrukce vířivky

1. UniBase je prvotřídní základna navržená pro extrémní odolnost vůči povětrnostním vlivům, která také snižuje hluk a vibrace.

2. UniFrame nosné komponenty jsou pevné a přesné. Konstrukce drží vanu spojenou se základnou v jednom kuse.

3. UniColumn je zpevněná opora nacházející se pod základnou vířivky, která je určená pro silně zatěžované plochy a která dodatečně posiluje celkovou strukturu vířivky.

4. UniShell skořepina se skládá z trojvrstvového systému, který zabezpečuje extrémní pevnost a stabilitu. Skořepina je odolná proti nárazům, UV záření a povětrnostním vlivům.

5. Skelet EternaWood je robustní a krásný. Vnější obal v dekoru dřeva je navíc mimořádně odolný a nevyžaduje žádnou údržbu.

 

virivka

 

Úspora energie

V útrobách vířivek Villeroy & Boch nenajdete žádné dlouhé potrubí, komplikované ventily a přívodní trubky. Konstrukce je navržená profesionály s cílem maximálně snížit energetickou náročnost a tepelné ztráty. Díky této optimalizaci si můžete vychutnat horkou koupel, pohodu a relaxaci s minimálními provozními náklady.

 

filtrace virivky

 

Filtrační systém

Filtrační systém WellSpring přefiltruje vodu (celý objem vířivky) až 150× za den. O čistotu vody se stará trojitý filtr doplněný lešticím filtrem, který zachycuje i ty nejmenší nečistoty. Vy si tak můžete bezstarostně užívat dokonale čistou a průzračnou vodu. Filtry dokonce nevyžadují náročné čištění, stačí je jednoduše vyměnit podle potřeby za nové.

 

JetPack

 

Vyměnitelná masážní sedadla JetPack

Vlastnit vířivku od Villeroy & Boch znamená, že máte 16 vířivek namísto jedné. S unikátním vyměnitelným systémem sedadel JetPack, který nenabízí žádná jiná značka na světě, si můžete v jedné vířivce užít až 16 rozdílných druhů masážních programů. Tento unikátní systém vám umožní užívat si stále něco nového, sedadla jsou neustále vyvíjená a přibývají nová a vy si tak můžete kdykoliv dopřát nový typ masáže, dokoupit nový JetPack a přizpůsobit vířivku svým individuálním potřebám.

 

villeroy-boch-vírivka

 

Rozdělení vířivek

Vířivky Villeroy & Boch si můžete vybírat ve třech základních řadách, které se liší svou cenou. Díky tomu máte možnost si pořídit vířivku podle svého rozpočtu a vybrat si takovou výbavu, která odpovídá množství peněz, které do vířivky chcete investovat. I ty nejlevnější vířivky od Villeroy & Boch ale patří ke špičce v oboru.

 

Villeroy & Boch řada vířivek Sport X

Řada Sport X nabízí dobré vybavení vířivky s jedním vyměnitelným JetPack sedadlem. Každá vířivka Sport X je vybavená ovládacím panelem Balboa, špičkovým termokrytem Sunstar a americkými čerpadly WaterWay. Vířivky v této řadě jsou ideální, pokud jste náročný zákazník a hledáte špičkovou vířivku za rozumné peníze. Vířivky Villeroy & Boch je možné zcela zapustit do země – a díky technologii JetPack vám bude stačit jeden servisní vstup. V modelové řadě Sport X si můžete vybrat ze 4 modelů, přičemž jejich název vám hodně napoví o jejich výbavě: první číslo značí počet JetPacků, druhé číslo, pro kolik osob je vířivka určená, a třetí počet čerpadel/motorů.

 

Sport X 162

Sport-X-162

Ideální vířivka, která splňuje většinu požadavků zákazníků. Technologie JetPack s jedním vyměnitelným masážním sedadlem a systém EnergySave společně tvoří špičkovou vířivku s nejnižšími provozními náklady. Každý jednotlivý model vířivky Villeroy & Boch splňuje přísná energetická nařízení Kalifornské energetické komise (CEC). S vířivkou Villeroy & Boch ušetříte mnohonásobně více peněz oproti ostatním. Pokud plánujete celoroční používání vířivky, pak je Villeroy & Boch jednoznačná volba.

 

Sport X 151 R

Sport-X-151

Tento model je ideální pro menší rodiny. Rozměrově je vhodný pro 4 osoby a je vybavený pohodlně tvarovaným lehátkem a 3 sedadly. Jedno ze sedadel je vyměnitelný JetPack typ RainShower, který poskytuje špičkovou výkonnou hydromasáž pro vaše záda (žádný vzduch, jen čistý silný tlak vody).

 

Sport X 131

Sport-X-131

Skvělá vířivka pro 1-2 osoby, která je určená na relaxaci a ozdravující masáže. Velkou výhodou je její výška, která činí pouhých 79 cm, takže ji můžete bez problémů umístit i do interiéru. Tuto vířivku si můžete vybavit hned několika JetPacky a užívat si tak pravidelné střídání několika druhů masáže.

 

Villeroy & Boch řada vířivek Comfort Line

Plně vybavená vířivka řady Comfort Line série R jsou vším, co vyžaduje náročný uživatel. Vyměnitelná sedadla JetPack tvoří více než polovinu celkových pozic, které vířivky nabízejí. Máte tak možnost měnit masáže mezi pozicemi a doplnit svou vířivku novými aktualizovanými JetPacky. Vířivky v této řadě nabízí oproti té základní navíc také programovatelný ovládací systém, profesionální ozonátor typu CD a samozřejmě ještě více masážních panelů. Díky JetPackům jsou vířivky energeticky úspornější a čím více jich používáte, tím méně energie vířivka spotřebovává.

 

Comfort Line R7L

R7L

Tento model je cenově dostupná středně velká vířivka, která nabízí několik relaxačních zážitků. Pohodlně tvarované lehátko a 4 sedadla JetPack podle vašeho výběru.

 

Comfort Line R7

Vírivka-VilleroyBoch-R7

Vířivka přizpůsobená pro zábavu a relaxaci více osob. Středně velká prostorná vířivka poskytuje dvojici sedadel s masáží zápěstí, beder a nohou. Kromě toho je každé rohové sedadlo JetPack, který si můžete dle libosti vyměňovat.

 

Comfort Line R6L

Comfort-Line-R6L-VilleroyBoc-11

Úsporná vířivka pro 4 osoby vhodná hlavně pro menší rodiny a pro umístění do menších prostor jako jsou terasa či balkon. Vířivka je vybavená 3 sedadly JetPack a pohodlně tvarovaným lehátkem poskytujícím masáž lýtek a chodidel.

 

Comfort Line R5L

Comfort-Line-R5L-VilleroyBoch

Kompaktní a úsporná vířivka, která poskytuje uvolňující masáž za rozumnou cenu. Tato vířivka pro 3 osoby je ideální pro všechny, kteří hledají menší vířivku s nižšími vstupními náklady, ale bez ztráty kvality či pohodlí. Obsahuje 2 JetPack sedadla a pohodlné lehátko, které poskytuje také jedinečnou masáž zápěstí a lýtek.

 

Villeroy & Boch řada vířivek Premium Line

Prémiová produktová řada vířivek Villeroy & Boch s maximální výbavou. Jedná se o nejlepší možnou kombinaci vířivek a technologie. Každá vířivka je vybavená speciálními sedadly JetPack, které můžete navzájem měnit a užívat si tak stále nové a nové kombinace masáží. Dohromady můžete mít zapojených až 6 různých masážních sedadel z celkového počtu 16 JetPacků, které si můžete dokoupit a užívat si tak nespočet možností pro váš maximální komfort a zážitek z domácího wellness.

 

Premium Line A8L

Vírivka-Premium-Line-A8L

Prostorná vířivka pro 7 osob s různou konfigurací sedadel, které zahrnují pohodlně tvarované lehátko a luxusní relaxační rohová sedadla s výběrem 6 unikátních JetPacků. Ideální model pro střední a větší rodiny stejně jako pro pořádání večírků a oslav s přáteli. Vyberte si své oblíbené místo a užívejte si společně s rodinou či přáteli až 271 hydromasážních trysek, což nenajdete v žádné jiné vířivce.

 

Premium Line A8D

Premium-Line-A8D

Jedinečné uspořádání a množství funkcí dělají z této vířivky unikátní rodinnou vířivku zaměřenou především na pohodlí. Unikátní masážní lehátko poskytuje masáž zápěstí, beder a chodidel. Dvě lehátka mají ideální rozmístění pro příjemnou masáž a konverzaci ve dvou.

 

Premium Line A8

Prepium-Line-A8

Tato vířivka přináší maximální komfort a prostor. Můžete si ji užívat o samotě, nebo společně s partnerem či přáteli. Vířivka nabízí prostor pro sezení až pro 8 osob a díky 6 JetPack sedadlům poskytuje nekonečné možnosti masáží, z kterých si vybere každý. Kromě JetPack sedadel se ve vířivce nachází jedinečně tvarovaná individuální masáž nohou. Vířivka může být vybavená až 267 tryskami.

 

Premium Line A5L

Comfort-Line-A5L

Tato vířivka je tou nejvybavenější, přičemž si zachovává kompaktní rozměry a je vhodná pro 3 osoby. Její výška je pouhých 79 cm, takže ji můžete bez problémů přenést i dovnitř a umístit ji na balkoně či terase. Dokonalá vířivka pro páry a menší rodiny, které vyžadují maximum. Dvě plnohodnotná sedadla, která poskytují masáž zápěstí, beder a lýtek, a 3 sedadla JetPack pro maximálně individuální relaxaci bez omezení. S možností využití až 139 trysek.

 

JetPacky pro vaši vířivku

Vyměnitelné JetPacky vám umožňují vyzkoušet různé typy masáží v jedné vířivce. Podívejte se, jaké možnosti se vám nabízejí:

 

JetPack JP101

JetPack-JP101-Oscillator

Čtyři oscilační trysky poskytují uklidňující masáž všech tlakových bodů na zádech.

 

JetPack JP106

JetPack-JP106

Cílená léčba krku, která pomáhá při bolestech hlavy a zad. Tento JetPack uvolní krční svalstvo a zbaví vás také stresu.

 

JetPack 116

JetPack-116

Uvolněte své tělo i mysl s pomocí uklidňující masáže spojené se zvukem vodopádu. Tento JetPack je ideální pro dlouhotrvající příjemnou relaxaci.

 

JetPack 113

JetPack-113

Přívětivá jemná masáž, která snižuje psychické napětí a rozmazluje vaši pokožku. Žádná jiný vířivka neposkytuje podobnou masáž.

 

JetPack 111

JetPack-111

Máte rádi meditaci? Tento JetPack s 5 rotujícími pulzními tryskami vás uvede do stavu pokoje, klidu a pohody. Skutečně pohodlná masáž, při které se dokonale uvolníte.

 

JetPack 112

JetPack-112

Nejintenzivnější masáž zad. Speciální JetPack pro uvolnění zádových svalů je ideální při bolestech po fyzické aktivitě a je také vhodný jako doplněk léčby různých úrazů.