EAGO F8, parní sprchový box s vířivou vanou 150x100x222cm, bílý, levý, DA328HF8

Kód: DA328HF8_LW
ZDARMAZDARMA
58982 eago f8 parni sprchovy box s virivou vanou 150x100x222cm bily levy da328hf8
125 590 Kč
Dodání obvykle do 2 týdnů

Detailní informace

Detailní popis produktu

Německé parní boxy Eago jsou vhodné právě pro Vás, kteří si potrpíte na domácí wellness ve vysoké kvalitě a v nejmodernějším designu. Eago Deutschland je jedním z předních výrobců v této oblasti s jedinečnými produkty. Můžete si vybrat parní box pro jednu či dvě osoby, případně parní box kombinovaný s vířivou vanou. 

Samozřejmostí jsou náhradní díly i po záruční době. Když budete po letech potřebovat parní generátor nebo řídící jednotku, my Vám ji spolehlivě dodáme. Jedinečný design, vysoká kvalita produktů a servisu jsou zárukou Vaší spokojenosti. 

 

POPIS PARNÍHO BOXU

- parní sprchový box levý
- 6 mm bezpečnostní sklo (ESG)
- Zadní skla z pravého skla v odstínu bílého saténu
- Boční profily hliníkové, matné
- Whirpool s 6-ti hydromasážními tryskami ve stěnách a 6-ti vzduchovými tryskami na dně vany
- Samostatně nastavitelné ovládání přítoku vzduchu do trysek pro kontrolu intenzity
- Kvalitní, masivní kovová kování a závěsy
- Kvalitní termostatické baterie
- Hlavová sprcha (tropický déšť)
- Ventilátor
- Digitální nastavení teploty a času
- 3KW parní generátor
- Možnost přidat vonné esence do páry
- Ochrana proti přehřátí a ochrana proti suchému chodu
- Terapie barevným světlem
- Výškově nastavitelná ruční sprcha
- 6 hydro-masážních trysek na sprchovém panelu
- Sifón s vyjímatelným filtrem
- Rádio
- Integrovaný displej se zrcadlem
- Sprchová vanička z vysoko kvalitního sanitárního akrylátu (7-8 mm)
- Rozměry: 150 x 100 x 222 cm
 

Montážní návod si stáhněte zde>>

 

PARNÍ GENERÁTOR S FUNKCÍ ODSTRAŇOVÁNÍ VODNÍHO KAMENE

Otvor, který se dá použít na čištění parního generátoru. Decalcil použijte kyselinu citrónovou na potravinářské bázi, nelze použít prášek. Generátor páry má objem přibližně 0,5L. Přidejte trošku kyseliny citrónové (přibližně 0,2l zředěnou) do otvoru pro odkapávání (čištění přítoku / vstupu) a opláchněte troškou vody. Zapněte parní sprchu s nejkratším trváním. Počkejte asi 20 minut a pak celý proces opakujte bez kyseliny citrónové. Nezůstávejte v kabině ani během čištění ani po oplachování. 

 

BLIŽŠÍ INFORMACE O PARNÍM BOXU EAGO

Detailnější informace o produktu EAGO F8, parní sprchový box DA328HF8 najdete na stránce dodavatele zde. V naší nabídce najdete pouze výběr nejžádanějších produktů. Pokud jste si však vybrali jiný produkt na centrální stránce našeho dodavatele (www.eago-deutschland.de), napište nám a produkt Vám spolehlivě dodáme. 

Sprchové boxy zasíláme přímo z Německa k zákazníkovi domů. Tak jsme schopni snížit cenu a termín dopravy na minimum. Cena přepravy je cca 7 800 Kč - z toho část snášíme my a část je připočtena k ceně výrobku. V Německu tedy zaplatíte za box méně, avšak dopravu a případný servis následně budete muset řešit sami. Tyto komplikace většinou lidem za tuto "na oko úsporu" vůbec nestojí. Navíc při expedici přímo od výrobce k zákazníkovi se eliminuje možné poškození zboží při překládkách mezi sklady. 

 

VYUŽITÍ PARNÍ SAUNY

Parní saunu využíváte při nižších teplotách než finské sauny. Je to kolem 40 - 60°C. Vhodná je tedy téměř pro každého. Jeden saunovací cyklus trvá 20 - 60 min. Uvolní vám dýchací cesty, vyčistí pokožku, harmonizuje mysl a celý organismus. V sauně můžete využívat různé aroma a tak zintenzivnit relax. Odsávání je zajištěno ventilátorem. 

 

OVLÁDÁNÍ PARNÍ SAUNY

Saunu ovládáte na dotykovém displeji. Můžete si nastavit čas saunovacího cyklu a stejně tak teplotu od 20°C - 50°C, od výroby je nastavena na 40°C. Během saunování můžete relaxovat při zabudovaném rádiu a rovněž při osvětlení. 

 

NÁKLADY NA SAUNOVÁNÍ

Model F3 využívá 3 kW parní generátor. Jeden saunovací cyklus (max 1hod) vás tedy bude stát cca. 7 Kč. Pokud máte rádi saunu a chodíte do ní jen 1x týdně za měsíc ušetříte 650 Kč a za celý rok 7 800 Kč případně i více. (Počítáme v průměru 160 Kč / hod v sauně). 

 

PRO KOHO JE PARNÍ SAUNA VHODNÁ

Vhodná hlavně pro lidi trpící kožními chorobami (akné, lupenka), dýchacími potížemi (suchý kašel, nachlazení), pro sportovce (uvolnění svalstva), pro lidi stresově zatížených. V zimním období vhodná pro každého jako prevence proti chřipce a nachlazení. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Sprchové boxy
Záruka: 2 roky
Barva profilu: chromová
Barva skla: bílá
Boxy s vanou: ano
Elektronika: ano
Hluboká vana: ano
Hluboká vanička: ano
Parní sauna: ano
Rozměry: jiné rozměry
Tvar: obdélník
Umístění: do rohu
Serie: F8

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: