Bette Comodo obdelníková vana, 170x80cm, glazovaná titanová ocel

Kód: 1253000
27 090 Kč
Na dotaz (informujte se o termínu dodání)

Detailní informace

Detailní popis produktu

POPIS OBDÉLNÍKOVÉ SMALTOVANÉ VANY BETTE

- rozměry: 170 x 80 x 45 cm

 

Možné doobjednat:
- povrchovou úpravu vany Glazur Plus pro snadnější údržbu - informujte se o ceně a době dodání
- protiskluz - informujte se o ceně a době dodání

 

Díky německé technologii lisování za studena a použití titanu se jedná o nejkvalitnější možné provedení ocelové vany! Titanem zušlechtěná ocelová smaltovaná vana obdélníkového tvaru. Je určena příznivcům klasického materiálu, jejichž plastové vany nikdy nemohou dokonale uspokojit a to pravé potěšení z koupele zažijí až ve vaně se sklovitě tvrdým, neporézním a hygienickým smaltem.

 

Produkty Bette se od běžných ocelových smaltovaných van jiných výrobců liší především vzhledem a při výrobě se klade nekompromisní důraz na kvalitu. Všechny vany mohou být volitelně vybaveny protiskluzovou úpravou dna nebo speciální hydrofobní úpravou smaltu Glaze Plus, který dlouhodobě zaručí povrch smaltu s minimálními nároky na údržbu a čištění. Výrobce poskytuje nadstandardní třicetiletou záruku.

 

Při výrobě těchto van se zpracovávají přírodní suroviny jako je zušlechtěná titanová ocel, pravé sklo a voda. Ve speciálním výrobním postupu z toho vznikne speciální smaltovaný povrch Bette Glasurit se svou jedinečnou jakostí. Ten je minimálně hrubý, hladší a odolnější než jiné smaltované povrchy. Čím bude smaltovaný povrch tenčí, tím bude méně choulostivý. Efekt je srovnatelný s rozdílem mezi skleněnou tyčinkou a skleněným vláknem. Tyčinka se zlomí velmi snadno, naproti tomu skleněné vlákno je flexibilní a ohebné. Bette Glasurit je obsažen v základní ceně výrobku.

 

 

Cena dopravy vany je 599, - Kč s DPH. Jelikož jsou vany nadrozměrné zásilky a vyžadují speciální zacházení aby se nepoškodily, jejich cena dopravy je vyšší.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Obdélníkové vany
Záruka: 2 roky
Délka: do 170cm
Materiál: smalt
Styl: oblý
Šířka: 80cm a více
Serie: Comodo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: